Για το μεσημέρι.... Σολομός φιλέτο σχάρας...μόνο
Για το βράδυ.... αυτοσχέδια πίτσα, επάνω σε ζύμη κουρού με κέτσαπ δικό μας, ανθότυρο ξερό Κρήτης, παριζάκι με φέτα και ντομάτα της Creta Farms, κομματάκια Dirollo, ελιές καλαμών, ντομάτα σε φέτες, ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη, πιπεριά κέρατο σε ροδέλλες
........και το αποτέλεσμα........
Το πρωτοεμφανιζόμενο ξερό ανθότυρο, δηλαδή μυζήθρα.
Μέχρι τώρα έπαιρνα Δελφών ή Δωδώνης. Αυτό έχει περισσότερο όγκο, με μικρότερο βάρος. Άρα είναι πιο μαλακό και δεν είναι πολύ αλμυρό. Νομίζω όμως, από την αφή, ότι είναι πιο παχύ.
Τελικά με τα υπάρχοντα υλικά, μπορείς να ταΐσεις μερικά άτομα, όσο μίζερα και να είναι....
5 σχόλια:
Σταύρο μας, Καλή εβδομάδα.
Κατ΄αρχήν,
η Πίτσα, ελκυστική.
Θα την προσπαθήσω, με λίγο διαφορετικά υλικά...
Όσο για τα... πιάτα του Δ/μού κ.λ.π., πήγα αμέσως, ΤΙΠΟΤΑ δεν έδειχνε...!!!
Πήγα αργότερα, τα ίδια.
Ανοργάνωτοι ιντερνετικά, ίσως...
Μόνο την φωτογραφία μιας πιατέλας -εκείνης με τα 4 ;;;; μελιτζάνα; πόρκτσαπ;;;;; κολοκυθάκι τηγανητό;;;;;; δεν μπόρεσα να το καταλάβω!!!
Νομίζω δεν θα προσπαθήσω πάλι.
Ευχαριστώ πολύ
και για την επίσκεψη στην Αστοριανή!
Υιώτα
Όρεξη και κέφι να έχει ο οικοδεσπότης......τα υπόλοιπα βρίσκονται!!!
Μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα μίζερη στο φαγητό, μπορώ να πάρω από ένα κομματάκι κι από τα δύο; :) :) Μου άνοιξες την όρεξη πάλι!
Να έχεις ένα ξεκούραστο μεσημέρι και μια υπέροχη εβδομάδα Δύσπιστε!
Βλέπω πίτσα και παθαίνω ..... όσο για τον Σολομό τον τιμούσα δεόντος!
Εύγε.
Καλημέρα.
εμ ποιοσ σου ειπε να εισαι master chef!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??/?/ χα χα
Δημοσίευση σχολίου