Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Α' Φάσης



Όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση, θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
Επειδή ο χώρος εδώ είναι στενός, πατήστε τον σύνδεσμο
http://greekfoodblogs.com/node/92583

Εκεί γράφει τους τίτλους των συνταγών που προκρίθηκαν, αλλά και τα blogs που τις έστειλαν.

Επίσης αναφέρει και τα κριτήρια, βάσει των οποίων έκρινε η Επιτροπή.

Τα συμπεράσματα δικά μας...............



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H σελίδα δηλώνει αδυναμία σύνδεσης, δεν μας τα λές απο εδώ....

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

@ Τhalassokrator :
Καλά λες, Captain, κοπιάρω από την αποθήκη μου:
VV

Τα κριτήρια επιλογής για την κάθε έγκυρη συνταγή ήταν:

Να ταιριάζει στην κουζίνα των T.G.I. Friday's
Να είναι ελκυστικό στην εμφάνιση και να δημιουργεί ενθουσιασμό
Να είναι έντονα γευστικό και πολύχρωμο
Να είναι μοναδικό για τα Friday’s και όχι αντιγραφή πιάτων άλλων εστιατορίων ή των T.G.I. Friday's εξωτερικού
Να είναι οικείο στη γεύση με μια τολμηρή/έντονη διαφοροποίηση/προσθήκη"
Οι υποβολές που περνούν στην τελική φάση είναι οι εξής:

Chorizo picante tortillas από το blog Home-made treasures

Blue cheese & Bacon Chicken burger από το blog Theonewithallthetastes

Σπανάκι με μανιτάρια α λα ελληνικά από το blog Laxanokitsos

Oreo-Banoffee Cheesecake από το blog Foodjunkie

Chicken with Honey & Beer sauce από το blog Nostimesyntages

“Χουνκιάρ” Burger από το blog Έχεις φάει blog

Κεφτεδάκια με γλάσο Καφέ με Πολύχρωμη Σαλάτα (Coffee Glaze Meatballs) από το blog Funkycook

Sweet & spicy lickin’ chicken από το blog Pandespani

Feta cheese Burger από το blog Syntageskardias

Creamy Corn Soup από το blog Madameginger

Οrient burger από το blog Eatdrinknlove

Spicy red pepper relish burger από το blog TasteFULL

Πατατοσαλάτα με βινεγκρέτ μελιού και καπνιστό σολωμό αρτυμένη με κάππαρη και σταφίδα από το blog Suckmycoook

Φιλέτα στήθους κοτόπουλου με σάλτσα mojito από το blog Spirtokoyto

Σαλάτα ρόκα με κολοκυθάκι και μανούρι από το blog Η κουζίνα της Ρόζας

Chicken Sesame Crust with Mushroom Chips από το blog Cooking is art

Πανακότα με καραμέλα βουτύρου και καραμελωμένα φιστίκια από το blog Gourmelia

Αυτά τα παραπάνω είναι!
Μερικές (λίγες) είναι να τις βλέπεις "με τη γλώσσα στο μάγουλο", όπως έλεγε ο Κώστας Καββαθάς τα παλιά χρόνια!!!!!!!!!!
______________________