Νερό
Ελαιόλαδο
Ζάχαρη
Σταφίδες
Κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια
Όλα τα παραπάνω από 1 φλυτζάνι
1 κουταλιά Κακάο
2 φλυτζ. Φαρίνα κόκκινη (αυτοφούσκωτο αλεύρι)
Για την επικάλυψη
Ζάχνη άχαρη ή (πιο δύσκολο) γλάσο σοκολάτας
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
Όλα τα υλικά σε μπωλ, καλό ανακάτεμα και σε φόρμα.
Σήμερα 2 φορμάκια ορθογώνια, λαδωμένα και μισογεμάτα.
Ψήσιμο 30-35 λεπτά, στους 180 βαθμούς (προθερμασμένος φούρνος).
Στην δοκιμή με λεπτό μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα πιθανόν να βγει υγρό, αλλά θα είναι από κάποιο κομματάκι σοκολάτας.
Άσε που χωρίς το γλάσο είναι και νηστίσιμο!!
1 σχόλιο:
Χρόνια σας Πολλά!
Φίλε μου,
κατάφερα να "μπω" -λεπτομέρειες στο "αστοριανή"
....
να σου πω το "Ευγε" ακόμη μια φορά για τις...παιδικές σου γλυκομανίες...
Εύχομαι να περάσετε καλά,
σίγουρα θα τα λέμε, Φιλιά,
Υιώτα
Δημοσίευση σχολίου