Σήμερα, Κυριακή, είπα να κάνω κάτι ψαρικό και σκαλίζοντας την κατάψυξη, βρίσκω και φιλέτα σολομού.
Τα ξεπαγώνω, φτιάχνω μια μαρινάδα με χυμό ενός λεμονιού, ίσο όγκο ελαιόλαδο και μια κουταλιά του γλυκού ρίγανη, τα αφήνω σκεπασμένα με μεμβράνη στο ψυγείο για μια ώρα και τα ψήνω στο σχαροτήγανο.
Τα στολίζω με ντομάτα, αγγούρι και ρόκα και να το μεσημεριανό μας.... έτοιμο!
Και μια σαλατίτσα με μελιτζανοσαλάτα, ντομάτα, αγγούρι και ρόκα, σαν συνοδευτικό..
1 σχόλιο:
Γεια σου Δύσπιστε!
Καιρό έχω να περάσω από εδώ λείπω γενικώς αλλά σήμερα που πέρασα είχα πολλά να πάρω.
Σολωμό δεν έχω φτιάξει ποτέ μου φαίνεται δύσκολο ψάρι αν και πολύ θρεπτικό. Θα δοκιμάσω να κάνω αυτό που είδα. Φαίνεται νόστιμο και σίγουρα πολύ εύκολο.
Ευχαριστώ για την ιδέα!
Καλή σου μέρα :)
Δημοσίευση σχολίου