Μέσα στα φουντωμένα μου νεύρα, αυτής της εβδομάδας, δεν μου έμεινε μυαλό για κάτι καινούργιο και προκειμένου να πάθω κανένα εγκεφαλικό ή έμφραγμα, είπα να ξεδώσω επαναλαμβάνοντας συνταγές που έκανα πριν αρκετούς μήνες.
Ευτυχώς υπήρχαν οι φωτογραφίες από τις παλιές αναρτήσεις.
Ένα ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ (κλικ ΕΔΩ)
Στο κολάζ φαίνεται το παλιό και το καινούργιο πιάτο
Ευτυχώς υπήρχαν οι φωτογραφίες από τις παλιές αναρτήσεις.
Ένα ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ (κλικ ΕΔΩ)
Στο κολάζ φαίνεται το παλιό και το καινούργιο πιάτο
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3E0V3fkhp0lo_1TMtzkZ6PvgWw7uokbJDs3fAVECPXjeA5QMjvHSrQqSkZ79gBv5syZ6C9NEriPV48upDiaAunuiPNZRDutMCrK3APzn4ILmnO9-cQyllPopeArzrJsD_4k-4bcl9D2s/s400/29-10-2010,+%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%A3+1.jpg)
Η αλλαγή που έγινε τώρα είναι το μέρος του χοιρινού (ξεκοκκάλισα μπριζόλες).
Με αυτόν τον τρόπο πέτυχα πιο σφιχτό κρέας, για να μη διαλυθεί στο βράσιμο.
Και αυτό φαίνεται.
Έβαλα και χρονική διάκριση στις φωτό, κάνοντας κάποιες δοκιμές, έτσι για να απασχοληθεί η σκέψη με κάτι άλλο.
Και για σήμερα έκανα ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ (κλικ ΕΔΩ)
Η αλλαγή που έγινε ήταν μια ιδέα του φίλου Cummulus
στα σχολια της παλιάς συνταγής.
Αντικατέστησα το γάλα για το βρέξιμο του ψωμιού, με μπύρα και το αποτέλεσμα ήταν εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο