Η πρωτοβουλία των Greek Food Blogs να διοργανώσει και στην πόλη μας, μια συνάντηση των Food Bloggers, αλλά και των Food Lovers, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους εμάς, που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις της Αθήνας.
Και έτσι συγκεντρωθήκαμε την Τρίτη το απόγευμα, στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σχεδόν όλοι όσοι ασχολούμαστε με την διατροφή της οικογένειας και ρωτάμε και κάθε μέρα την απέναντι "συμπεθέρα" τι θα μαγειρέψει σήμερα....
.....(αυτό το τελευταίο είναι ένα καρφί στην "ψυχούλα" μιας ανεκδιήγητης, ανορεξικής, ανοργασμικής, υποτίθεται, ή δημοσιογράφου, ή σεφ, ή παρουσιάστριας, ή ότι άλλο θα ήθελε να δηλώσει ότι είναι, που εμείς ΟΛΟΙ οι λεγόμενοι Food Bloggers της έχουμε μπει στο ρουθούνι, ίσως γιατί όλοι καταλάβαμε ότι δεν ξέρει ούτε αυγό να σπάσει και ασχολείται με μαγειρική εκπομπή και γράφει και στο ΒΗΜΑ).
Ναι, λοιπόν, Κυρία μου, ρωτάω κάθε πρωί την συμπεθέρα, αλλά τα μαγειρεύω ΜΟΝΟΣ μου και δεν τρώω τα έτοιμα, σαν καλεσμένος διαφόρων, που θέλουν την προβολή τους μέσα από το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεστε.
Στη συνάντηση μας τώρα, όπου βρήκα τους "συμπέθερους" και τις "συμπεθέρες", που διαβάζω καθημερινά και σχολιάζω τις αναρτήσεις τους.
Μπαίνοντας στην αίθουσα το "τραπέζι" έκλεψε τη ματιά μου (αν είναι δυνατό).
Μεγάλη ποικιλία γλυκών (με ένα μόνο αλμυρό) και μανιτάρια σε διάφορες παραλλαγές, πρωτόγνωρες για μένα.
Αφού αντιστάθηκα σθεναρά στην έφεση για δοκιμή, έβγαλα φωτογραφίες (φάτε μάτια ψάρια, που λένε).
Στο τέλος όμως και αφού η κρυφή μου ελπίδα να τελειώσουν όλα, δεν έγινε, πήγα για δοκιμή.
Γλυκό κουταλιού μανιτάρι........θεϊκό (μικρό κομματάκι μόνο)
Λουκούμι/τρουφάκι μανιτάρι.......ΥΠΕΡθεϊκό (μόνο ένα εγώ και ένα η Κα δοκιμάστρια μου, που είπε "μμμμμμμμμμμμμ"). Μετά η Κα Δήμητρα της έδωσε τα τελευταία δύο, "για το σπίτι"!!!!
Η εκδήλωση, μετά την εισαγωγή της Κας Βίκυς Κουμάντου και το καλωσόρισμα από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, άρχισε με την αυτοπαρουσίαση μας.
Μερικές εικόνες δίνω παρακάτω, αλλά.........
..........στον υπέρτιτλο μπορείτε να δήτε σε βίντεο μέρος της εκδήλωσης............Για περισσότερα όμως.........
.........κάντε κλικ στο μπάννερ των Greek Food Blogs.
Μετά από την αυτοπαρουσίαση, μας μίλησε ο πασίγνωστος Ευτύχης Μπλέτσας
Ο σεφ του ξενοδοχείου EXELSIOR , Χάρης Σακαλής
και η Οινοτεχνολόγος και Somellier της Οινοποιΐας Θυμιόπουλου, Κική Παναγιώτου
Άργησα λίγο (;) να αναρτήσω τα της εκδήλωσης, αλλά εκείνο το βράδυ, μας περίμεναν τρία σκυλιά για να πάνε τη βόλτα τους και χθες, ένα κακόμοιρο ιστιοφοράκι, για να βγάλουμε από πάνω του τον Χειμώνα που πέρασε (καθάρισμα, δηλ.)
Πρέπει στο τέλος να σημειώσω την αδικαιολόγητη (για μένα) απουσία πασίγνωστης food blogger, που απέφυγε να μας "πλήξει" με την λαιμαργία, που σημαίνει το nick-name της.
14 σχόλια:
Ετσι οπως το πάς σε λίγο θα κατεβάζω εσένα για τα διαφημιστικά και όχι τον "κοντό".
Μπράβο φίλε μου αυτό που μου ερχεται να πώ ειναι....Δυ Δυ Δύσπιστος!!!
@ Thalassokrator:
Δηλώνω διαθέσιμος........
ΥΓ: Ο "κοντός" ποιός είναι;
Αν κωλύεσαι, στο mail, ή τηλ., αν τόχεις ακόμη!
_____________________
μπραβο σας και ωραιες οι φωτογραφιες. θα πηγαινα σιγουρα εαν ημουν στην ελλαδα.
οσο για τα αλλα, εχω να σου πω:
"ασε τον παλιοκοσμο να λεει..."
Τι ωραία!! τι ωραία!!χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά και πολύ ωραία τα είπες Σταύρο.
Ωραία περάσατε και μαζί με σας και εμείς!
Κρίμα που είμαστε τόσο μακρυά!
Από το video λίγο είδα...θα επανέλθω!
Eίπαμε, οι ωραίοι φαίνονται από μακριά. Άψογος!!!
Την Τρίτη δεν σε πρόλαβα, αλλά η τεχνολογία κάνει την δουλειά της και μόλις σας είδα.
Να ΄σαι καλά που το ανέβασες.
Πάντα επιτυχίες και όχι μόνο στη μαγειρική :-)
ειδα το μισο βιντεο. το αλλο μισο το βραδυ.
μπραβο σας παλι.
οσο για τις ντοματες, εγω φυτεψα τον περασμενο χρονο. εβαλα τα σπορακια τον φεβρουαριο, τα ειχα μεσα στο σπιτι διοτι εκανε κρυο.
τον μαιο μετεφερα τα φυτα στις γλαστρες. στο μπαλκονι. λοιπον, κατα τα τελη ιουλιου φαγαμε 7 ντοματες. υπεροχες στην γευση.
επισης ειχα βαλει και πιπεριες. κερατα.
φαγαμε 13.
Για τον "κοντό" είχα κάνει δυό αναρτήσεις αφιερωμένες σε εσένα και τη θαλασσένια, σου είχα στείλει Email να με δείς στην τηλεόραση και εσύ τα ξέχασες!!!
Μέχρι και τον καμεραμαν είχα κάνει για σάς.
Θαλασσένια πές του!!
Φυσικά εχω και email και τηλέφωνο.
Μεγάλη η χαρά μας που σας γνωρίσαμε έστω και μέσω livestreaming...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά!Ζηλεύω πολύ που δεν μπόρεσα να είμαι....
Καλό το καρφί!!!!!χαχαχαχα!!!
Κάποια στιγμή χάσαμε τον ήχο και την εικόνα σας και σχολιάσαμε ανάλογα...μπουχαχα!!
@ grEAT:
Δεν συμφωνώ για τις φωτογραφίες.
Το φλας που έχει το "μπουζούκι" η OLYMPUS, δεν είναι μεγάλης αποστασης και αναγκάστηκα να βγάλω χωρίς φλας, με πολύ μεγάλο διάφραγμα και χαμηλή ταχύτητα, πράγμα που σημαίνει μικρό βάθος φωτογραφικού πεδίου.
Την δική μου και μερικές άλλες τις πήρα από το livestream, με καταγραφή οθόνης.
____________________
@ Μari:
Με κάλεσε η Κα Κουμάντου, χωρίς να είμαι στους ομιλητές και χωρίς να το περιμένω.
____________________
@ ElenaG:
Περισσότερα video έχει στους Food Bloggers. Αυτό είναι μόνο 1ω και 15'.
__________________
@ Thalassenia:
Δυστυχώς δεν μπορώ πια να ασχοληθώ με τα άλλα μου χόμπυ και έτσι το ρίχνω στη μαγειρική.
__________________
@ grEAT:
Θα γίνει εκτενές ρεπορτάζ για τις ντοματιές και τις πιπεριές μου λίγο αργότερα.
Συλλογή φωτό κάνω.
__________________
@ Thalassokrator:
Ξέχασα να ρωτήσω τι έγινε το μαγαζί που αναθεώρησε ο "κοντός".
Χάρηκα και ευχαριστώ για την επικοινωνία.
__________________
@ Έφη:
Αυτά έχει η τεχνολογία πο μηδενίζει τις αποστάσεις.
Άλλο πράγμα η προσωπική επαφή.
Λες και δυό κουβέντες παραπάνω....
__________________
Σας είδα και εγώ από το ίντερνετ και φυσικά ζήλευα πολύ!!! Μακάρι να γίνει κάποτε μια συγκέντρωση για όλους!
Πολύ ωραία η ανάρτηση σου...γενικά:)
Κρίμα γ@...πως κατάφερα και έχασα αυτή την γευσοσυνάντηση....
Ετεροχρονισμένα να πω ότι δεν ήταν καρφί, ταβανόπροκα ήταν.
..λύθηκε και η απορία του κοντού;-))
@ mia Maria:
Τώρα που γίναμε Δημόσια προσώπατα, ποιός μας πιάνει!!
________________
@ Ανέστης Θ.Κετσετζίδης :
Εγώ άλλαξα τα "κορίτσια" με το banner της εκδήλωσης, έγκαιρα.
Κρίμα που δεν ήρθες. Ήταν πολλοί Food "lovers" και, κυρίως, Food "eaters".
Στην επόμενη εκδήλωση θα ειδοποιήσω προσωπικά.
________________
@ Thalassenia:
Μα αν διαβάσεις τι έγραψε στο ΒΗΜΑ Gourmet, θα καταλάβεις τι ήθελε, εκτός από ταβανόπροκα!
Για την ιστορία πάτα ΕΔΩ.
Για τον "κοντό" το κατάλαβα, μόο που ξέχασα να ρωτήσω τι έγινε η αναθεώρηση μέχρι τώρα!
__________________
Δημοσίευση σχολίου