Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!

Είναι μερικές μέρες τώρα, που αυτή η "αξιοθέατη" βρωμιά, κινείται
σε μια απόσταση 50 μέτρων, μπροστά στο κεντρικότερο κομμάτι της
παραλίας και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ(;) δεν συγκινείται να στείλει το ειδικό πλοιάριο που υπάρχει, για να τα μαζέψει.

Μάλλον περιμένουν να πιάσει κανένας Βαρδάρης και να τα πάει στις ακτές της Καλαμαριάς και να τα μαζέψει ο "άλλος" αχαΐρευτος ντεμέκ δήμαρχος.


Το δε "ειδικό πλοιάριο", ΟΤΑΝ κινείται και δεν το έχουνε χαλασμένο επίτηδες, κάνει μια "ασφαλή" διαδρομή, μέχρι να πλαγιοδετήσει μεταξύ Αγίας Σοφίας και Αριστοτέλους και να βγει το πλήρωμα για καφέ.

Μάλλον πρέπει, εμείς οι πολίτες, να βγούμε και να τα μαζέψουμε και να τα πάμε "πεσκέσι" στον Δήμαρχο, στον Νομάρχη και στο Λιμεναρχείο.
Και μια που ο λόγος για Λιμεναρχείο, να και ένα περιπολικό..............

......με το πλήρωμα "τίγκα" στα φραπεδάκια και τις βολτίτσες, μπαίνει στην ασφάλεια του λιμανιού, "τελειώνοντας" την δουλειά του.

ΥΓ: Μου την έδωσε, όταν χθες και σήμερα, είδα αρκετούς επισκέπτες της πόλης μας, από αυτούς του λεγόμενου "υψηλού τουρισμού", να φωτογραφίζουν, όπως κι εγώ, και να γελάνε.....
Εγώ όμως δεν γέλασα, δάκρυσα και οργίστηκα με την ανικανότητα και την αδιαφορία.
Σε ένα χρόνο, νομίζω, θα ζητήσουν ξανά ψήφο.
Ας κοπιάσουν.........
Posted by Picasa

4 σχόλια:

γαστεροπλήξ είπε...

κατά πως φαίνεται κανένας μας δεν έχει μνήμη, όχι μόνο στις δημοτικές, αλλά και στις βουλευτικές και γενικά είμαστε βρωμιάρηδες, δικά μας είναι τα σκουπίδια, δεν τα πέταξαν οι άλλοι, εμείς πετάμε ότι λάχει στη θάλασσα. το να τρέχει μετά ο κάθε δήμος να τα μαζεύει δε λυνει το πρόβλημα μας. χρειαζόμαστε συνείδηση και εκπαίδευση.
δράμα η κατάσταση, θλιβερό θέαμα γενικά η ζωή μας, αφήσαμε το κάλλος στους προγόνους και αποδεκτήκαμε μια μοίρα που δε μας ταιριάζει, νίπτοντας τας χείρας μας!!!!! ότι δε φταίμε εμείς

Margo είπε...

Αυτό το θέμα το έχω ακούσει περασμένη χρονιά στις ειδήσεις αλλά φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί τους... κρίμα!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

@ γαστεροπλήξ: Σίγουρα εμείς φταίμε, αλλά η φροντίδα για την εμφάνιση της πόλης και του περιβάλοντος ανήκει σ'αυτούς που διάλεξαν αυτό το ρόλο και πολέμησαν για να τον αποκτήσουν, υποσχόμενοι πολλά.
Όχι μόνο "αναπλάσεις" των πλατειών και της παραλίας, με φανφάρες και για να "κυκλοφορεί" το χρήμα, θέλει και συνέχεια το πράγμα.

@ margo: Είναι θέμα για ειδήσεις, δεν είναι;;

Καλή μέρα να έχετε

korinoskilo είπε...

φοβερα τα αξιοθεατα μας!!!!
να το δειξουν σε σποτακια για τον τουρισμο!!!!

καλησπερες