Όταν υπάρχει πλήρης άπνοια και δεν έχει μείνει κύμα από
νωρίτερα, είναι η λεγόμενη "μπουνάτσα" και όχι "Μπουγάτσα"
που θα πουν οι καλοφαγάδες....
Λάσπη κατά την γλώσσα των "πανιών".
Τότε βάζεις μπρος το μηχανάκι, πηγαίνεις στηνπλώρη και
αυτοφωτογραφίζεσαι στο αρρυτίδωτο νερό.....
.........πράγμα πολύ σπάνιο στα μέρη μας.νωρίτερα, είναι η λεγόμενη "μπουνάτσα" και όχι "Μπουγάτσα"
που θα πουν οι καλοφαγάδες....
Λάσπη κατά την γλώσσα των "πανιών".
Τότε βάζεις μπρος το μηχανάκι, πηγαίνεις στηνπλώρη και
αυτοφωτογραφίζεσαι στο αρρυτίδωτο νερό.....
Τότε είναι "η χαρά των ταχύπλοων και των φουσκωτών".........
Και αυτές οι φωτό αφιερώνονται στον Θαλασσοκράτορα, τον φίλο από την Εύβοια, που με κομπλεξάρησε με τα 32 knots C.S. (cruising speed) και με τα 45 max.
Όταν βρεθούμε, θα πηγαίνει γρήγορα στον προορισμό, θα "πιάνει" τα ψάρια, θα τα ψήνει.
Μέχρι να φθάσουμε εμείς θα τα έχει φάει και θα είναι και σκνίπα (τούρνα το έλεγε ο παππούς μου).
Εμείς θα αρκεστούμε σε καμιά κονσερβούλα, αλλά θα έχουμε γλεντήσει και απολαύσει την διαδρομή.....
3 σχόλια:
Πολύ ωραία τα θαλασσινά Σταύρε μας αλλά βάλτε και καμια συνταγούλα από αυτές τις ωραίες που ξέρετε!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Χάρηκα που σας άρεσαν "Τα λιλά" μου.
Τώρα είναι η εποχή των θαλασσινών αποδράσεων και την περνάμε με τα ψέμματα, καμιά τυροπιτούλα-αστραπή ή κανένα στήθος κοτόπουλου στο φούρνο με πατάτες και κάτι τέτοια τετριμμένα.
Στο σκάφος, όπου χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί, την κουζίνα υγραερίου που είχε, την έχω καταργήσει, για λόγους ασφαλείας.
Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με ένα γκαζάκι για καφέ.
Έρχονται και καλύτερες μέρες......υπομονή...
Σε ευχαριστώ πολυ και σου υπόσχομαι τη ψαριά που ζητάς.....ξεχασα να σου πω οτι ειμαι καλός ψαράς και φτιαχνω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ κακαβια στον πλανητη...οχι της Κυραπαναγιας, του κοσμου
να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω
ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑΛΑΣΣΑ
Δημοσίευση σχολίου