Έτσι παρουσιάστηκε στο τραπέζι...........
Το light της ιστορίας είναι χωρίς τηγάνισμα, μόνο με ψήσιμο στον φούρνο, χωρίς ούτε καν πασάλειμμα με λάδι.
Ο κιμάς από νουά, μοσχαρίσιος, ψιλοβρασμένος με λίγο νερό, χυμό τομάτας, λευκό κρασί για μισή ώρα.
Η μπεσαμέλ, όπως την κάνω πάντα, με ελαιόλαδο έξτρα παρθένο.
Με αυτόν τον τρόπο δεν μας κάθεται στο στομάχι και ας μην έχουμε πρόβλημα με αυτό το όργανο μας.........
Εκτύπωσε αυτή την ανάρτηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου