Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009

"MouSakas" very light για ευαίσθητα αλλοδαπά στομάχια


Έτσι το βρήκαμε γραμμένο στον κατάλογο ταβέρνας στο Πίσω Λειβάδι της Πάρου πριν 20 χρόνια!.....

Έτσι βγήκε από τον φουρνο πριν μια εβδομάδα......

Έτσι παρουσιάστηκε στο τραπέζι...........

Το light της ιστορίας είναι χωρίς τηγάνισμα, μόνο με ψήσιμο στον φούρνο, χωρίς ούτε καν πασάλειμμα με λάδι.
Ο κιμάς από νουά, μοσχαρίσιος, ψιλοβρασμένος με λίγο νερό, χυμό τομάτας, λευκό κρασί για μισή ώρα.
Η μπεσαμέλ, όπως την κάνω πάντα, με ελαιόλαδο έξτρα παρθένο.

Με αυτόν τον τρόπο δεν μας κάθεται στο στομάχι και ας μην έχουμε πρόβλημα με αυτό το όργανο μας.........



Εκτύπωσε αυτή την ανάρτηση.
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια: