Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΚΙΜΑΣ ΡΟΛΟ ΞΑΝΑ, αλλά με Προσιούτο

Και ένα "κρεατικό" με κιμά, ίδιο με αυτό που έκανα ΕΔΩ, με την διαφορά ότι.......
.....σήμερα, αντί για παριζάκι, έβαλα Ελληνικό Προσιούτο, σε λεπτές φέτες και τύλιξα με αυτό, το κεφαλοτύρι.....
Ο τρόπος περιγράφεται στο παραπάνω link.
Στο τραπέζι, για συνοδεία, υπήρχαν μικρές πατάτες φούρνου, σαν τηγανητές, ρύζι, σαν αυτό των φωτό και δυο σάλτσες, μια ήπια και μια καυτερή, όπως αντίστοιχα και δυο μουστάρδες, μια μεσαία και μια Dijon (τόσο καυτερή, που ήταν "για καθάρισμα των ανωτέρων αεροφόρων οδών, ιγμορίων και δακρυορρινικών πόρων", όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της παρέας).

6 σχόλια:

ELENI είπε...

τωρα που σφιγγει παλι ο καιρος ..οτι πρεπει ..καλημερες σημερα εχει κρυο η εγω παλι κρυωνω??? α χα χα

Lila Xagorari είπε...

Να μην το δει ο γιος μου............θα τρέχω πάλι!!!!
Καλημέρα!!!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

@ ELENI :
Δεν έσφιξε ακόμη. Κάνε υπομονή για το τέλος Φεβρουαρίου και τον Μάρτιο!!!

Καλημέρα Λενάκι!!
________________

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

@ Lila Xagorari :
Στείλε τον σε μένα και ο Αργυράκης θα τρώει κάθε μέρα ρολλό, μέχρι να το σιχαθεί και να γλυτώσεις!

Καλή σου Μέρα κι από εδώ!
_____________________

VAD είπε...

Ολο υγιειενη διατροφή μου εισαι!:)
Προσούτο 0%λιπαρά !!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Ωραίο φαγητό..ωραία συνταγή..Ευχαριστούμε