Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΞΕΡΟ

Η ιδέα από το Diet up, μια πίτσα χαμηλού θερμιδικού κόστους, φυσικά μεταποιημένη "αλά Δύσπιστος" και πλουσιότερη σε υλικά.

Η βάση ζύμη κουρού, για να γίνει λεπτή και τραγανή.
Τα "στολίδια", διάφορα, όπως μπήκαν με την σειρά
2 κουταλάκια του γλυκού Ελαιόλαδο Έξτρα Παρθένο
Ξερό ανθότυρο Κρήτης, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
Σολομός καπνιστός Νορβηγίας, σε φέτες
Αγγουράκι τουρσί και κάπαρη, ξεπλυμένα για επιφανειακό ξαλμύρισμα
Λίγο Άνιθο
Κρεμμύδι κόκκινο σε ροδέλλες
Ντομάτα ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη, σε κομματάκια
Μείγμα 5 πιπεριών, φρεσκοτριμμένο
Ρίγανη

Αυτή τη φορά άπλωσα τη ζύμη στο μεγάλο ρηχό ταψί, με αντικολλητικό χαρτί και από ένα κουταλάκι λάδι, στο χαρτί και στη ζύμη.
Ψήσιμο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά

Αποτέλεσμα..... ικανοποιητικό και νόστιμο
Posted by Picasa

4 σχόλια:

Kamikaze είπε...

Επίτηδες το κάνεις και μας παρουσιάζεις πίτσες με διάφορα τρελά......πεινάμε σαν τρελοί!Τώρα ξελιγώθηκα!!
Καλή συνέχεια

Selcouth είπε...

Από τα υλικά και τις φωτογραφίες, φαίνεται πολύ νόστιμη πίτσα! Αυτές οι συνταγές "αλά Δύσπιστος" είναι που κάνουν τη διαφορά.
Καλό βράδυ Δύσπιστε!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

@ Kamikaze :
Η βασική ιδέα ήρθε με newsletter. Τα τρελά ήρθαν στην πορεία.
Η πρόθεση μου ήταν να κάνω μερικά τυροπιτάκια κουρού, αλλά άλλαξα την τελευταία στιγμή.

Ευχαριστώ...
________________________

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

@ Selcouth :
Δεν διεκδικώ πατρότητες και τέτοια.
Απλά πειράζω τις ρετσέτες και σωστά με είπαν πειραχτήρι.
Σπάνια να αφήσω μια συνταγή στην ησυχία της...

Καλό Απόγευμα!!
________________________