Και ένα "κρεατικό" με κιμά, ίδιο με αυτό που έκανα ΕΔΩ, με την διαφορά ότι.......
.....σήμερα, αντί για παριζάκι, έβαλα Ελληνικό Προσιούτο, σε λεπτές φέτες και τύλιξα με αυτό, το κεφαλοτύρι.....
Ο τρόπος περιγράφεται στο παραπάνω link.
Στο τραπέζι, για συνοδεία, υπήρχαν μικρές πατάτες φούρνου, σαν τηγανητές, ρύζι, σαν αυτό των φωτό και δυο σάλτσες, μια ήπια και μια καυτερή, όπως αντίστοιχα και δυο μουστάρδες, μια μεσαία και μια Dijon (τόσο καυτερή, που ήταν "για καθάρισμα των ανωτέρων αεροφόρων οδών, ιγμορίων και δακρυορρινικών πόρων", όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της παρέας).
τωρα που σφιγγει παλι ο καιρος ..οτι πρεπει ..καλημερες σημερα εχει κρυο η εγω παλι κρυωνω??? α χα χα
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα μην το δει ο γιος μου............θα τρέχω πάλι!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!!!
@ ELENI :
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έσφιξε ακόμη. Κάνε υπομονή για το τέλος Φεβρουαρίου και τον Μάρτιο!!!
Καλημέρα Λενάκι!!
________________
@ Lila Xagorari :
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτείλε τον σε μένα και ο Αργυράκης θα τρώει κάθε μέρα ρολλό, μέχρι να το σιχαθεί και να γλυτώσεις!
Καλή σου Μέρα κι από εδώ!
_____________________
Ολο υγιειενη διατροφή μου εισαι!:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροσούτο 0%λιπαρά !!!
Ωραίο φαγητό..ωραία συνταγή..Ευχαριστούμε
ΑπάντησηΔιαγραφή