Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Α' Φάσης



Όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση, θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
Επειδή ο χώρος εδώ είναι στενός, πατήστε τον σύνδεσμο
http://greekfoodblogs.com/node/92583

Εκεί γράφει τους τίτλους των συνταγών που προκρίθηκαν, αλλά και τα blogs που τις έστειλαν.

Επίσης αναφέρει και τα κριτήρια, βάσει των οποίων έκρινε η Επιτροπή.

Τα συμπεράσματα δικά μας...............



2 σχόλια:

  1. H σελίδα δηλώνει αδυναμία σύνδεσης, δεν μας τα λές απο εδώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Τhalassokrator :
    Καλά λες, Captain, κοπιάρω από την αποθήκη μου:
    VV

    Τα κριτήρια επιλογής για την κάθε έγκυρη συνταγή ήταν:

    Να ταιριάζει στην κουζίνα των T.G.I. Friday's
    Να είναι ελκυστικό στην εμφάνιση και να δημιουργεί ενθουσιασμό
    Να είναι έντονα γευστικό και πολύχρωμο
    Να είναι μοναδικό για τα Friday’s και όχι αντιγραφή πιάτων άλλων εστιατορίων ή των T.G.I. Friday's εξωτερικού
    Να είναι οικείο στη γεύση με μια τολμηρή/έντονη διαφοροποίηση/προσθήκη"
    Οι υποβολές που περνούν στην τελική φάση είναι οι εξής:

    Chorizo picante tortillas από το blog Home-made treasures

    Blue cheese & Bacon Chicken burger από το blog Theonewithallthetastes

    Σπανάκι με μανιτάρια α λα ελληνικά από το blog Laxanokitsos

    Oreo-Banoffee Cheesecake από το blog Foodjunkie

    Chicken with Honey & Beer sauce από το blog Nostimesyntages

    “Χουνκιάρ” Burger από το blog Έχεις φάει blog

    Κεφτεδάκια με γλάσο Καφέ με Πολύχρωμη Σαλάτα (Coffee Glaze Meatballs) από το blog Funkycook

    Sweet & spicy lickin’ chicken από το blog Pandespani

    Feta cheese Burger από το blog Syntageskardias

    Creamy Corn Soup από το blog Madameginger

    Οrient burger από το blog Eatdrinknlove

    Spicy red pepper relish burger από το blog TasteFULL

    Πατατοσαλάτα με βινεγκρέτ μελιού και καπνιστό σολωμό αρτυμένη με κάππαρη και σταφίδα από το blog Suckmycoook

    Φιλέτα στήθους κοτόπουλου με σάλτσα mojito από το blog Spirtokoyto

    Σαλάτα ρόκα με κολοκυθάκι και μανούρι από το blog Η κουζίνα της Ρόζας

    Chicken Sesame Crust with Mushroom Chips από το blog Cooking is art

    Πανακότα με καραμέλα βουτύρου και καραμελωμένα φιστίκια από το blog Gourmelia

    Αυτά τα παραπάνω είναι!
    Μερικές (λίγες) είναι να τις βλέπεις "με τη γλώσσα στο μάγουλο", όπως έλεγε ο Κώστας Καββαθάς τα παλιά χρόνια!!!!!!!!!!
    ______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή