Την πράσινη σάλτσα με σπανάκι, που εμπλουτίστηκε με Πέστο Βασιλικού, την θυμάστε, σίγουρα (αν όχι, ΕΔΩ).
Το υπόλοιπο υπήρχε στο ψυγείο και η σύζυγος, γνωστή πιτοφάγα, την άρπαξε και εμπλουτίζοντας με τυρί τριμμένο, έφτιαξε αυτό
έφτιαξε και μια μπεσαμέλ και νάτη η τάρτα.
Την έψησε στον προθερμασμένο από μένα φούρνο, στους 180 οC, για 45' και έτοιμη!
Αυτό ήταν το Κυριακάτικο της φαγητό, μιας και τα κοοπουλένια φαγητά, την αφήνουν (αρνητικά) αδιάφορη.
Εμένα που τα θέλω, απλώς με ανέχεται!!!!!!
Πολύ καλή ιδέα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓειά στα χέρια της.
Για αποτοξίνωση απ'την κρεατοφαγία ό,τι πρέπει!
Καλή εβδομάδα.
ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ:))
μια χαρά την βρίσκω την σύζυγο!!!! Ξεχνιέται η σάλτσα;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήθαύμα είναι θαυμα και καθόλου μην παραπονιέσαι!...μμμ,ξέρεις πόσο θα τη θέλανε οι αλλοι που έχουν πηξει στα κοτοπουλα...!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛιμπιστική!!! αν και προτιμώ τα φύλλα και τις πλούσιες ζύμες με λίγη γέμιση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩστόσο δεν θα έλεγα όχι αν την έβρισκα έτοιμη :)))
Επαθα με την τάρτα !!!!Τέλεια εμφάνιση και απο τα υλικα αντιλαμβάνομαι οτι η γεύση της θα ειναι υπέροχη!!!Τα συγχαρητήρια στην σύζυγο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή