tag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post1298366809393524421..comments2023-10-14T14:55:44.882+03:00Comments on ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ: ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΔΥΣΠΙΣΤΟΣhttp://www.blogger.com/profile/09377927754911391937noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-29855247988779004882017-07-22T18:06:04.056+03:002017-07-22T18:06:04.056+03:00@ anyiouli 5739 :
Όταν περάσουν οι 24 ώρες, είναι ...@ anyiouli 5739 :<br />Όταν περάσουν οι 24 ώρες, είναι πια η άλλη μέρα.<br />Όσο για τη γλύκα, το βλέπω κι εγώ κάθε χρόνο. Εξαρτάται νομίζω από που αγοράζω το καρπούζι. Αν το πάρω από Σ/Μ είναι άγλυκο, γιατί τα κόβουν νωρίς και δεν είναι ώριμα. Όταν το παίρνω από πλανόδιο είναι πιο γλυκό και δεν θέλει αύξηση ζάχαρης.<br />Πάντως στο 1,5 κιλό καθαρό βάρος, όταν είναι ώριμο, με τα 400 γραμ. είναι ΟΚ.ΔΥΣΠΙΣΤΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09377927754911391937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-88079603722252831682017-07-22T12:22:41.489+03:002017-07-22T12:22:41.489+03:00Λοιπον την εφτιαξα την μαρμελαδα,αλλα δεν εμεινα π...Λοιπον την εφτιαξα την μαρμελαδα,αλλα δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενη,πολυ κουραστικο το καθαρισμα και το βρασιμο επισης,παρολο που εβαλα και ενα τριμμενο μηλο απο 3kg καρπουζι βγηκε 1+1/2 βαζο.Ενω την εβαλα στα βαζα,τελικα ηταν και αγλυκη και την εβαλα να ξαναβρασει προσθετοντας αλλα 250gr στα 3kg.Επισης νομιζω οτι εχει ενα λαθος στη συνταγη,ενω ξεκιναει οτι αφηνουμε το φρουτο με τη ζαχαρη για 24 ωρες στο ψυγειο μετα λεει την επομενη μερα.Ποιο ειναι τελικα το σωστο?<br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12183150946894945713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-71300778410530904682013-09-29T22:16:55.132+03:002013-09-29T22:16:55.132+03:00Εγώ έφτιαξα πεπόνι και ήταν τέλεια! Ίσως αν το άφη...Εγώ έφτιαξα πεπόνι και ήταν τέλεια! Ίσως αν το άφηνες λιγότερες ώρες με τη ζάχαρη; Δεν θα έβγαζε λιγότερα ζουμιά, άρα θα ήθελε λιγότερο βράσιμο;kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-22441164614948685612013-09-27T10:15:01.781+03:002013-09-27T10:15:01.781+03:00την κρατώ για του χρόνου..την κρατώ για του χρόνου..akrathttps://www.blogger.com/profile/06597567049247866463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-65623717580857491142013-09-25T17:46:54.791+03:002013-09-25T17:46:54.791+03:00@ Αστοριανή :
Το watermelon λέει από μόνο του ότι...@ Αστοριανή :<br /><br />Το watermelon λέει από μόνο του ότι βγάζει πολύ νερό και θέλει υπομονή στο βράσιμο.<br />Γλυτώνεις λίγο χρόνο όταν είναι άσπορο, αλλά εγώ δεν το προτιμώ... Χρόνο έχω πια όσο θέλω!!!<br /><br />Φιλιά από όλους μας σε όλους σας!!ΔΥΣΠΙΣΤΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09377927754911391937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-83391598477282300632013-09-25T17:38:47.490+03:002013-09-25T17:38:47.490+03:00Γεια σου, Φίλε μου.
... αγόρασα ένα "κίτρινο&...Γεια σου, Φίλε μου.<br />... αγόρασα ένα "κίτρινο" κι ένα κόκκινο, άσπορο...<br />Το κόκκινο, το ευχαριστήκαμε,<br />το ...κίτρινο το έδωσα σε απρόσμενη επίσκεψη...<br />Αν πάω στην "μαρκέτα" θα πάρω ένα ακόμη για την μαρμελάδα σου!<br />Φιλιά στη Ράνια,<br />Υιώτα<br />αστοριανή, ΝΥΑστοριανήhttps://www.blogger.com/profile/08738006999585378601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-54883106588804850152013-09-23T15:12:01.218+03:002013-09-23T15:12:01.218+03:00@ Selcouth :
Τα άλλα φρούτα τα αναφέρω γιατί το κα...@ Selcouth :<br />Τα άλλα φρούτα τα αναφέρω γιατί το καρπούζι βγάζει πολύ νερό και αργεί να εξατμιστεί και να πήξει.<br />Με υπομονή όλα γίνονται... λέει!ΔΥΣΠΙΣΤΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09377927754911391937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-46919043531335771732013-09-23T14:23:30.942+03:002013-09-23T14:23:30.942+03:00Μπαίνει με τη μια στη λίστα, όσο ακόμα υπάρχουν κα...Μπαίνει με τη μια στη λίστα, όσο ακόμα υπάρχουν καρπούζια! Μ' αρέσει να φτιάχνω πρωτότυπες συνταγές και έχω αδυναμία στις μαρμελάδες. Δεν την είχα ξανακούσει αυτή Δύσπιστε, αλλά νομίζω ότι θα είναι υπέροχη! Έχει και καταπληκτικό χρώμα! <br />Όσο γι' αυτό που λες προς το τέλος... Προτείνεις να βάλουμε τελικά κάποιο άλλο φρούτο για να πήξει πιο γρήγορα; Υπάρχει περίπτωση αν ρίξω π.χ. ροδάκινο να αλλοιωθεί λίγο η γεύση; <br />Όπως και να 'χει καταγράφεται και θα φτιαχτεί σύντομα! <br />Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!Selcouthhttps://www.blogger.com/profile/04088456160103039143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-59574983912147522992013-09-23T10:24:59.365+03:002013-09-23T10:24:59.365+03:00@ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ :
Η μαρμελάδα είναι πιο εύκολη από το ...@ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ :<br />Η μαρμελάδα είναι πιο εύκολη από το γλυκό κουταλιού.<br />Στη λέξη καρπουζόπιτα έβαλα link, που σε πάει στην συνταγή.<br />Όποιοι το δοκίμασαν εντυπωσιάστηκαν!<br />Καλή Εβδομάδα!ΔΥΣΠΙΣΤΟΣhttps://www.blogger.com/profile/09377927754911391937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2221056244042198936.post-80119456849820301732013-09-23T10:09:47.395+03:002013-09-23T10:09:47.395+03:00καλημέρα και καλή εβδομάδα...
πρώτη φορά ακούω καρ...καλημέρα και καλή εβδομάδα...<br />πρώτη φορά ακούω καρπουζόπιτα και μαρμελάδα καρπουζιού...<br /><br />μου αρέσει πολύ το φρούτο καρπούζι και το γλυκό κουταλιού καρπούζιΔΕΛΦΙΝΑΚΙhttps://www.blogger.com/profile/00186226450455701267noreply@blogger.com